avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referat diriginte de santier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referat diriginte de santier

Buna ziua am autorizatie de constructie eliberata in 2007 era valabila pana in 2010 si am construit in regie proprie acum cateva zile am inceput demersul pentru procesul verbal de receptie cei de la primarie mi-au spus ca am nevoie de un referat de la diriginte de santier problema este ca atunci cand am construit nu era obligatoriu dirigintele de santier pentru o casa parter la tara care este clasa D. Am contactat cateva persoane care sunt diriginti de santier si nu vrea sa imi faca referat pentru o lucrare la care ei nu au participat ce este de facut in acest caz ?

Alte discuții în legătură

Obligativitatea semnarii pv de receptie finala a unei case de catre un diriginte de santier clau1858 clau1858 Buna ziua Am o nelamurire legata de obligativitatea semnarii procesului verbal de receptie a casei de catre un diriginte de santier. Practic inspectorul ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire. la construirea unei case în regie proprie ... MariusValentin MariusValentin Am o nelămurire. La construirea unei case în regie proprie există obligatia de întocmire a cărții tehnice ? Si daca da ce ar trebui sa cuprindă ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)