avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce ma sfatuiti sa fac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce ma sfatuiti sa fac

Buna ziua, in urma cu ceva timp sa ivit un scandal intre mine si vecinul meu fiind in stare de ebrietate avansata, de atunci cam in fiecare zi si noapte de vro 2luni face scandat permanent, ne injura( ma refer la mine, sotie si copil), injuraturile sunt foarte vulgare, noaptea tarziu pune muzica si incepe sa zbiere cat il tine gura si bate in table trotuar cu un ciocan sau topor numai ca sa faca zgomot sa nu putem dormi, am sunat la politie si a venit intrun tarziu la insistarile mele ca a intrat si in curtea mea sa sara la bataie avand in mana un ciocan, dar politia nu is facut nimic, zicandui ca daca mai continua vine si il ia ducandul la socola, intrebarea mea este: ce pot face eu pe cale legala sa il fac sa ne lase in pace, ce mijloace de aparare mias putea lua fiindumi frica de el, va multumesc pt timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 17:54, 1 Aprilie 2019
Buna ziua,

Pe cale legala, va trebui sa formulati o plangere penala impotriva respectivului. Descrieti faptele asa cum s-au petrecut si nu individualizati dumneavoastra faptele in infractiuni.
O trimiteti la parchet si asteptati un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice iuliana.coleff iuliana.coleff Exista vreo lege care sa interzica tulburarea linistii publice intre orele 21-9 si 13 - 17? Mentionez ca am un bebelus care nu poate dormi dupa-amiaza din ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Minor luat cu forta de tata de langa mama lui lllucci lllucci Buna ziua!Locuiesc in tara cu copilul meu,iar sotul meu care lucreaza in afara,vine in cateva zile si va intenta divort.Vrea sa mearga cu copilul la mama lui ... (vezi toată discuția)