avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Accesorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Accesorii

Se pot calcula accesorii (dobânzi și penalități) pe ultimii 5 ani la impozitul pe venitul global care este prescris de peste 12 ani? Dacă, da, care este temeiul legal?

Alte discuții în legătură

Decizie plata accesorii adellantecom adellantecom Am primit in ianuarie 2016,o adresa dela AJFP prin care m-i se cere sa achit o suma de 103 lei ca plata accesorii ,pentru ca zic ei nu am platit diferente de ... (vezi toată discuția)
Contributia la casa de asigurari de sanatate ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum e cu contributia la casa de asigurari de sanatate. Luna trecuta am incheiat contract cu casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)
la impozitele pe imobile calculate gresit se platesc dobanzi de intarziere vatamanu vasile vatamanu vasile mi-am platit impozitul pe proprietati pana la 31 martie 2011si am beneficiat de reducere de 10% .In cursul anului 2011 s-au facut niste verificari la taxe si ... (vezi toată discuția)