avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod CAEN ar trebui sa imi aleg pentru firma?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod CAEN ar trebui sa imi aleg pentru firma?

Buna ziua. Vreau sa imi deschid o firma de distributie de produse profesionale de curatenie ( hartie igienica , role bucatarie, detergenti, caserole pentru mancare de diferite tipuri, pungi din hartie , etc) si vreau sa le vand atat in magazine cat si la distribuitori. Vom vinde doar PJ-urilor. Am dori sa avem acces si la licitatii SEAP. Ce cod CAEN ar trebui sa aleg?

Alte discuții în legătură

Caen comert produse curatenie (clienti institutii publice) mary_catalina mary_catalina Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: O societate care nu are magazin, si nu are activat la ONRC CAEN-ul necesar acestui tip de ... (vezi toată discuția)
Caen 4719 comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare Cristian05 Cristian05 Buna seara, ma intereseaza daca pe CAEN 4719 pot sa vand cateva categorii de produse: - sucuri imbuteliate, croissante, chipsuri, ciocolata si alte produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)