avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere camion
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere camion

Buna ziua. Societatea A a inchiriat un camion de la o alta societate B,dar cateva luni a efectuat transport pe licenta societatii B.Cine avea obligatia achizitiei politei de asigurare pentru camion?

Alte discuții în legătură

Închiriere mijloc de transport florina123 florina123 Buna seara! Dețin o firmă de transport mărfuri intern și internațional cu licență de transport pe un autocamion proprietatea ... (vezi toată discuția)
Am un camion (cap tractor) ca persoana fizica. V2000 V2000 Buna ziua daca am un camion (cap tractor) ca persoana fizica dar nu vreau sa-mi fac firma de transport ! Vreau sa va intreb pe dvs daca pot sa-mi trec ... (vezi toată discuția)
Activitate de transport si licienta NATY_ANCA NATY_ANCA o persoana fizica care detine un camion, are un contract de inchiriere cu o societate comerciala pentru care presteaza servicii. Persoana fizica are licienta ... (vezi toată discuția)