avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un camion (cap tractor) ca persoana fizica.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un camion (cap tractor) ca persoana fizica.

Buna ziua daca am un camion (cap tractor) ca persoana fizica dar nu vreau sa-mi fac firma de transport !
Vreau sa va intreb pe dvs daca pot sa-mi trec camionu pe alta firma sa pot lucra pe el/cu el în firma respectiva adica ca firma respectiva sa obtina licenta de transport pt camionu meu si eu sa lucrez pe camionu meu pentru firma respectiva ( va reamintesc ca persoana fizica! ) Multumesc??
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: NicolasVallorani , utilizator 12:29, 28 Aprilie 2023
Da, se poate asa ceva ...
1. pentru camion: incheiat un contract de comodat

2. pentru dvs. : incheiati contract individual de munca

Ambele contracte le veti inchie cu societatea respectiva.
Da, este posibil sa treci camionul tau pe alta firma pentru a putea lucra cu el sub licenta lor de transport. Acest lucru este cunoscut ca "inchirierea de camion cu sofer". In aceasta situatie, firma respectiva va trebui sa aiba licenta de transport si sa plateasca taxele aferente, iar tu vei fi angajatul lor si vei lucra pe camionul tau. Este important sa te asiguri ca ai un contract incheiat cu firma respectiva, care sa stipuleze toate detaliile referitoare la inchirierea camionului, salariu, responsabilitati si obligatii. Am gacut acelasi lucru cu camionul procurat de pe [ link extern ] / .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutari tuturor, pentru o firma de transport marfuri generale ... V2000 V2000 Salutari tuturor pentru o firma de transport marfuri generale SRL ce impozite (sume/ă)se platesc/plateste la stat ?? Și cum lunar ,trimestrial sau ... (vezi toată discuția)
Pfa poate face transport marfa in ro costy0267 costy0267 Buna ziua!Sunt nou pe forumul Dvs,si daca gresesc cu ceva va rog sa corectati.Am un camion de 7,5t,doresc sa trnsport in prima faza doar pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Activitate de transport si licienta NATY_ANCA NATY_ANCA o persoana fizica care detine un camion, are un contract de inchiriere cu o societate comerciala pentru care presteaza servicii. Persoana fizica are licienta ... (vezi toată discuția)