avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare femeie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare femeie

Anul trecut am optat pentru continuarea activitatii si dupa indeplinirea conditiilor standard de iesire la pensie, conform deciziei CCR de anul trecut, conform careia femeile pot continua activitatea pana la 65 de ani. Pot solicita iesirea la pensie inainte de implinirea varstei de 65 de ani ?
Cel mai recent răspuns: sonia54 , utilizator 18:03, 2 Aprilie 2019
Am gasit raspunsul pe forum. Pot sa solicit pensionarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare: o salariata nascuta in aprilie 1958 a solicitat in ... nicusan nicusan Intrebare: O salariata nascuta in aprilie 1958 a solicitat in anul 2019, inainte de implinirea varstei standard de pensionare pt femei (cf anexa 5 la legea nr. ... (vezi toată discuția)
Opțiunea de prelungire a vârstei de pensionare la femei cernatlarisa cernatlarisa Dacă se optează pt prelungirea vârstei de pensionare, ca femeie, atunci e obligatoriu să se stea până la 65 de ani, sau se poate opta si pentru mai ... (vezi toată discuția)
Amanare pensionare in baza deciziei ccr MariaIrina79 MariaIrina79 Curtea Constituţională a României (CCR) a decis marţi 5 iunie 2018 că femeile trebuie să aibă dreptul să continue activitatea până la împlinirea ... (vezi toată discuția)