Lucrez într.un spital de stat și am revenit din concediu de creștere a copilului de până la 2 ani cu 90 de zile înainte de ziua copilului. Conform regulilor lucrez 6h pe zi, dar asistenta șefa, în baza a nu știu cărei legi, a hotărât sa vin la servici timp de 3 luni de la ora 12 la 18. I.am explicat ca nu am cu cine sa las copilul în acest interval de timp și ca nu e ok sa lucrez asa timp de 3 luni.. Răspunsul ei a fost ca trebuia sa ma gândesc la asta înainte de a face copilul...... Și deși i.am dat variante cu 1 saptamana de dimineață 1 de după amiaza, sau de 2 zile pe săptămână chiar când ar avea nevoie un un om în plus la acele ore, ea nu si nu.... Nu vrea..... As vrea sa știu dacă este vreo lege care ii permită sa ma pună timp de 3 luni de zile la ce program de lucru vrea dumneaei?
În cim scrie ca programul este de la 6~14 tura 1
14~22 tura 2
22~6 tura 3, dar nu scrie nicăieri ceva de programul și turele de 6h, sau ca trebuie sa fac aceeași tura timp de 3 luni.....
Program de lucru
Allyne3
Buna ziua, lucrez intr-o firma unde activitatea se desfasoara 24/7, luni-duminica, 365 zile/an iar repartizarea programului de munca se face inegal, 8 ore/zi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
Gargaritaa
Buna ziua,
trebuie sa inchei cate un contract de munca pentru 4 angajate care sa lucreze cate 6 ore de Luni pana Vineri(doua dimineata, doua dupa amiaza, ... (vezi toată discuția)