avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Încetare contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Încetare contract

Buna seara,
Am un contract încheiat între o firmă de contabilitate și o asociație sportivă.
Asociația sportivă vrea să rezilieze contractul, dar în contract scrie ca poate înceta doar dacă se notifică cu 15 zile înainte de împlinirea termenului de 1 an, în caz contrar se prelungește tacit cu perioade a câte un an. Contractul a fost încheiat pe 05.01.2017.
Dacă este pers.fizică invocam clauze abuzive (legea 193/2000), dar fiind asociație nu știu cum pot demonstra că sunt clauze abuzive.
Mă puteți sfătui?!
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Abonament telefonic care sa expirat cum se poate rezilia vasile2020 vasile2020 sa expirat abonamentul dar are o clauza in contract prin care se prelungeste tacit nu am beneficiat de telefon sau alt ceva si nu vrea sa-l rezilieze fara sa ... (vezi toată discuția)
Anulare contract orange VladCarlsson VladCarlsson Buna ziua, As dori sa stiu daca este posibila anularea unui contract cu firma Orange dupa trecerea perioadei minime contractuale desi clauzele contractuale ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii magdarossi magdarossi Buna ziua, Doresc sa reziliez contractul de prestari servicii, deoarece am o oferta mult mai avantajoasa pentru asociatia de proprietari , dar conform ... (vezi toată discuția)