avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare contract ORANGE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare contract ORANGE

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este posibila anularea unui contract cu firma Orange dupa trecerea perioadei minime contractuale desi clauzele contractuale sustin urmatoarele:

"In cazul in care niciuna dintre parti nu notifica in prealabil cu cel putin 30 de zile, celelalte parti, intentia de a inceta Contractul la data expirarii Perioadei minime contractuale sau la data expirarii unei perioade pentru care s-a prelungit Contractul, acesta se prelungeste tacit pe perioade determinate succesive, egale cu Perioada minima contractuala, conform art.1.2 din TCG."

Mi-am dat seama prea tarziu de aceasta clauza (perioada minima luand sfarsit luna trecuta). Este posibil ca Orange sa-mi fi prelungit tacit contractul? Este posibil ca eu sa-l reziliez fara sa platesc acele despagubiri care sunt defapt clauze abuzive?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:22, 9 Iunie 2016
Il reziliati, iar daca va fac vreo actiune sa platiti despagubirea, invocati ca nu datorati acei bani intrucat sunt solicitati in temeiul clauzelor abuzive.
Superb, multumesc foarte mult pentru informatie!
Contractele prelungite tacit, ca in cazul dvs., inceteaza oricand doreste clientul si fara costuri suplimentare in afara platii abonamentului insa, de regula, cu conditia notificarii inainte cu 30 de zile de data de la care clientii doresc rezilierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire tacita abonament orange gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am solicitat (telefonic la relatii cu clientii) rezilierea unui contract de abonament voce si trecerea numarului pe cartela preplatita. abanamentul este ... (vezi toată discuția)
Denuntare contract orange si returnare produs mbracau mbracau Buna ziua, Am incheiat un contract de telefonie cu Orangela Orange Shop in Auchan Titan, in data de 09.11 si as dori sa il reziliez fara plata nici-unei ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)