avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stadiu dosar infiintare firma la Registrul Comerțului ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stadiu dosar infiintare firma la Registrul Comerțului Bucuresti

Bună ziua,
Ma puteți ajuta cu o interpretare a statusului de mai jos, postat pe site-ul Registrului Comertului, referitor la un dosar de infiintare SRL amanat ? Răspunsul inițial ca mai jos:
-LIPSA CERTIFICAT SI ADEVERINTA ANAF (LIPSA RASPUNS)-ART 17 LG 31/1990 -SE VA DEPUNE ACORDUL UZUFRUCTUARILOR PENTRU SCHIMBAREA DESTINATIEI SPATIULUI CF ART 715 COD CIVIL
Acum mesajul este:
LIPSA CERTIFICAT SI ADEVERINTA ANAF (LIPSA RASPUNS)-ART 17 LG 31/1990 -SE VA DEPUNE ACORDUL UZUFRUCTUARILOR PENTRU SCHIMBAREA DESTINATIEI SPATIULUI CF ART 715 COD CIVIL; ---ATASAT CERTIFICAT SI ADEVERINTA ANAF CF. ART. 17 LG. 31/1990---01.04.2019

Acordul UZUFRUCTUARILOR a fost deja depus, dar tot il menționează. Termenul limita de soluționare este 14.04, ar mai trebui sa revină ei cu o alta mențiune ca să știu dacă este ok dosarul?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl nastasecornel nastasecornel Buna seara! Incerc sa infiintez un srl.Am depus toate actele necesare la onrc ilfov.Nu imi poate elibera actele firmei pentru ca lipseste un certificat si ... (vezi toată discuția)
+ se pot infiinta doua firme/ 2 sedii sociale in garsoniera? ContSters159316 ContSters159316 Eu stiu ca pt sediul social trebue sa ai cate o camera pt fiecare firma dar daca am o garsoniera si vreau sa infiintez doua firme cu acelasi sediu social? ... (vezi toată discuția)
Amanare solutionare Elena217 Elena217 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu o lamurire: Am depus dosarul pt. infiintarea unei firme (SRL) si astazi am primit amanare la solutionare pe motivul:lipsa ... (vezi toată discuția)