avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amanare solutionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amanare solutionare

Buna ziua,
Ma puteti ajuta va rog cu o lamurire: Am depus dosarul pt. infiintarea unei firme (SRL) si astazi am primit amanare la solutionare pe motivul:lipsa certificat si adeverinta anaf, cf. art 17, legea 31/1990, deoarece raspunsul prezinta observatii (se va atasa dovada proprietatii, iar cererea tip se va bifa corespunzator). Ce trebuie sa fac in aceasta situatie pt. a se inregistra si autoriza firma.

multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Elena217 , utilizator 15:52, 18 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stadiu dosar infiintare firma la registrul comerțului bucuresti Bogdanvmdev Bogdanvmdev Bună ziua, Ma puteți ajuta cu o interpretare a statusului de mai jos, postat pe site-ul Registrului Comertului, referitor la un dosar de infiintare SRL ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl bogda_24 bogda_24 Buna seara. Am depus actele pentru infiintarea unui SRL. Se amana solutionarea din urmatiarele motive: 1) Conform observatii ANAF - \"Rectificati punctul E al ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl nastasecornel nastasecornel Buna seara! Incerc sa infiintez un srl.Am depus toate actele necesare la onrc ilfov.Nu imi poate elibera actele firmei pentru ca lipseste un certificat si ... (vezi toată discuția)