avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna seara. Am depus actele pentru infiintarea unui SRL. Se amana solutionarea din urmatiarele motive: 1) Conform observatii ANAF - "Rectificati punctul E al cererii care nu corespunde cu contractul de comodat atasat, respectiv 19.11.2019 - 18.11.2022" 2) Lipsesc certificatul si adeverinta pentru sediu social eliberate de ANAF conform prevederilor art. 17 din Legea nr. 31/1990 a societatilor, republicata 3) Date fiind prevederile art. 2015 din Noul Cod Civil, conform cărora mandatul pentru care partile nu au prevazut un termen înceteaza în 3 ani de la încheierea lui, se vor rectifica documentele depuse în sustinerea cererii, în sensul precizării termenului mandatului administratorului/administratorilor. În ipoteza în care nu veţi proceda la modificările anterior menţionate, durata mandatului va fi înregistrată ca fiind de 3 ani, în conformitate cu prevederile art. 2015, anterior amintit. 4) Declaratia tip model 2 necomplatat la punctul 4.3.3, conform art. 15 din Legea nr. 359/2004 coroborat cu art. 69 din OMJ nr. 2594/C/2008

Ma poate ajuta cineva sa-mi explice mai exact ce inseamna punctele 1,2 si 3?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
bogda_24, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare actionari societate deacroxana deacroxana Un SA are 5 asociati, unul care este si administrator detine 96% din actiuni, iar restul cate 1 %. Actionarul principal, care este administrator, vrea ca acest ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru Georgiana Ivan Georgiana Ivan Buna ziua, Am depus on-line cerere deschidere punct de lucru, la care am anexat:: act constitutiv actualizat, dovada spatiu, Hotarare asociat unic, contor ... (vezi toată discuția)
Infiintare punct de lucru - desfasurarea activitatii de la sediul social, formalitati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Cand am infiintat SRL-ul la ONRC am declarat ca activitatea se va desfasura la sediul social, dar inca nu am primit vizita ANAF. As vrea sa ... (vezi toată discuția)