avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna seara. Am depus actele pentru infiintarea unui SRL. Se amana solutionarea din urmatiarele motive: 1) Conform observatii ANAF - "Rectificati punctul E al cererii care nu corespunde cu contractul de comodat atasat, respectiv 19.11.2019 - 18.11.2022" 2) Lipsesc certificatul si adeverinta pentru sediu social eliberate de ANAF conform prevederilor art. 17 din Legea nr. 31/1990 a societatilor, republicata 3) Date fiind prevederile art. 2015 din Noul Cod Civil, conform cărora mandatul pentru care partile nu au prevazut un termen înceteaza în 3 ani de la încheierea lui, se vor rectifica documentele depuse în sustinerea cererii, în sensul precizării termenului mandatului administratorului/administratorilor. În ipoteza în care nu veţi proceda la modificările anterior menţionate, durata mandatului va fi înregistrată ca fiind de 3 ani, în conformitate cu prevederile art. 2015, anterior amintit. 4) Declaratia tip model 2 necomplatat la punctul 4.3.3, conform art. 15 din Legea nr. 359/2004 coroborat cu art. 69 din OMJ nr. 2594/C/2008

Ma poate ajuta cineva sa-mi explice mai exact ce inseamna punctele 1,2 si 3?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
bogda_24, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare actionari societate deacroxana deacroxana Un SA are 5 asociati, unul care este si administrator detine 96% din actiuni, iar restul cate 1 %. Actionarul principal, care este administrator, vrea ca acest ... (vezi toată discuția)
Perioada mandat administrator de 4 ani/nedeterminata Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Din cate stiu, in practica se poate numi / se putea numi un administrator cu o perioada nedeterminata a mandatului insa, in legea 31/1990 este ... (vezi toată discuția)
Infiintare punct de lucru - desfasurarea activitatii de la sediul social, formalitati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Cand am infiintat SRL-ul la ONRC am declarat ca activitatea se va desfasura la sediul social, dar inca nu am primit vizita ANAF. As vrea sa ... (vezi toată discuția)