avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare punct de lucru - desfasurarea activitatii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare punct de lucru - desfasurarea activitatii de la sediul social, formalitati

Buna ziua,
Cand am infiintat SRL-ul la ONRC am declarat ca activitatea se va desfasura la sediul social, dar inca nu am primit vizita ANAF. As vrea sa infiintez un punct de lucru si sa desfasor activitatea numai acolo. Cum trebuie sa procedez la ONRC?
imi trebuie acordul asociatiei de proprietari?
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:00, 26 Martie 2013
Pentru inregistrarea mentiunii privind deschiderea de puncte de lucru si autorizarea activitatilor, aveti nevoie de urmatoarele documente:

Copie dupa contractul de spatiu - pentru locatia in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor). si o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil.
Dosarul se va completa cu:
Hotararea Adunarii Generale,
Act Aditional/Decizie Asociat Unic,

Contractul de Comodat - daca este cazul
Adeverinta Acord Asociatie de Propietari pentru spatiul in care doriti sa deschideti punctul de lucru - daca este cazul

Termenul pentru un astfel de demers este de 5-10 zile (pentru Bucuresti si Ilfov) din momentul in care dosarul este complet, respectiv de 15-25 de zile pentru restul judetelor tar
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Madalina Pascu, Avocat
Daca dosarul este in regula, cererea de mentionare a punctului de lucru se solutioneaza la fel in toata tara: 5 zile, conform art. 8 alin. 3 din legea nr. 359/2004, privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registru comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru gabitza1980 gabitza1980 sunt noua pe aici.multumesc din suflet celor care m-au ajutat.Am o societate infiintata pe 19 nov.2010 in ilfov.vrea sa-si declare punct de lucru in ... (vezi toată discuția)
Ajutor! gabitza1980 gabitza1980 am o societate cu sediul in ilfov,maine merg la registru comertului pentru infiinatare de punct de lucru in bucuresti(restaurant).astazi am achizitionat casa ... (vezi toată discuția)