avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor!

am o societate cu sediul in ilfov,maine merg la registru comertului pentru infiinatare de punct de lucru in bucuresti(restaurant).astazi am achizitionat casa de marcat pentru punctul de lucru.care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i mai fac ca sa pot sa desfasor la punctul de lucru activitate de restaurant?
Dupa ce aveti toate documentele in vederea inregistrarii acestui punct de lucru in Bucuresti (cerere inregistrare mentiune, declaratie model 2, hotarare A.G.A./decizie asociat unic; act constitutiv actualizat, contract de inchiriere/comodat, actele de proprietate care stau la baza contractului de inchiriere/comodat, acord asociatie proprietari/locatari + vecini daca aceasta locatie se afla intr-un imobil ce are vecini si/sau asociatie de proprietari/locatari) mergeti la Oficiul Registrului Comertului Ilfov de pe langa Tribunalul Bucuresti (Str. Intr. Sectorului Nr. 1, Sector 3 - langa Biserica Sf. Constantin si Elena - zona Piata Hurmuzachi(Muncii)) unde veti depune dosarul pentru infiintarea punctului de lucru si autorizarea activitatilor pe care doriti sa le desfasurati la acest punct de lucru. Dupa depunerea dosarului. veti primi un bon de inregistrare pe care este mentionata data solutionarii si data eliberarii documentelor. Dupa eliberarea documentelor, trebuie sa va adresati la autoritatiile abilitate in vederea eliberarii avizelor de functionare (gen Directia Sanitar-Veterinara), dupa care veti putea functiona in legalitate. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru gabitza1980 gabitza1980 sunt noua pe aici.multumesc din suflet celor care m-au ajutat.Am o societate infiintata pe 19 nov.2010 in ilfov.vrea sa-si declare punct de lucru in ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor kbi kbi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in cazul obtinerii autorizatiei de la Primarie. Daca o societate are punctul de lucru la parterul comercial al ... (vezi toată discuția)
Un ong poate funcționa fără spatiu birou? Costy9 Costy9 Un ONG poate funcționa fără spatiu birou. ? Am înființat Asociația Ortodox Sf Împărați Constantin și Elena Bacău în 2023. Am avut un spatiu birou. ... (vezi toată discuția)