avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

Buna seara! Incerc sa infiintez un srl.Am depus toate actele necesare la onrc ilfov.Nu imi poate elibera actele firmei pentru ca lipseste un certificat si adeverinta de la ANAF, cf. art. 17 din Lg. 31/1990R.Doar acest certificat si adeverinta lipsesc, restul actelor a fost verificat de catre onrc.Ce pot face in aceasta cauza sa urgentez lucrurile.Am nevoie urgenta sa deschid firma.Data verificării: 21-11-2017
Termen soluționare: 08-12-2017
Termen eliberare: 11-12-2017
Data amânării: 22-11-2017 Asta scrie pe portalul lor despre firma.
Cel mai recent răspuns: Andreea Ioana Miricioiu , Avocat 13:21, 24 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua.
Administratia financiara nu a comunicat in timp util informatiile prevazute la art. 17, lit. b) din Legea nr. 31/1990.
Pe acest considerent s-a amanat solutionarea dosarului. De indata ce relatiile vor fi comunicate, dosarul se va solutiona, insa cel mai bine, mergeti si discutati cu persoana desemnata.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instanțelor de judecatã. detalii despre dosare. Popescu2012 Popescu2012 1. Potrivit cărei legi (regulament intern, etc.) se asigură veridicitatea detaliilor despre dosare (ne) publicate pe portalul instanțelor de judecată? ... (vezi toată discuția)
Stadiu dosar infiintare firma la registrul comerțului bucuresti Bogdanvmdev Bogdanvmdev Bună ziua, Ma puteți ajuta cu o interpretare a statusului de mai jos, postat pe site-ul Registrului Comertului, referitor la un dosar de infiintare SRL ... (vezi toată discuția)
Când / ce va fi urmãtorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecatã? Popescu2012 Popescu2012 Când / ce va fi următorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecată? : 08/01/2013 Amână ... (vezi toată discuția)