avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. Soțul meu beneficiează de stimulent de insertie ( eu nu am putit intra in CCC) și angajatorul găsește tot felul de "scuze" pentru a-l concedia, întrebarea mea este : până când angajatorul nu-l poate da afara, având în vedere că băiețelul nostru împlinește in Mai anul acesta 2 ani ? ( ni s-a spus ca dacă am beneficieat pana la 2 ani de stimulent de insetie nu mai putem beneficia de prelungirea lui pana la 3 ani)
Cel mai recent răspuns: Berceanus , utilizator 15:32, 3 Aprilie 2019
Interdictia concedierii se extinde cu inca 6 luni de la data incetarii platii stimulentului de insertie.
(art.25 alin. 2 lit.b coroborat cu art.25 alin.3 din OUG 111/2010)
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc de răspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la serviciu dupa concediu crestere copil ElaBocai ElaBocai Buna ziua! Daca ma intorc la serviciu cu minim 60 de zile inainte de inplinirea a 2 ani a copilului, se va acorda stimulent de insertie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Pot fi concediata? ank1307 ank1307 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: pot fi concediata pe perioada cat beneficiez de stimulentul de insertie de 500 lei? Mentionez ca m-am intors la ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la stimulentul de insertie in favoarea ccc budurca budurca Buna seara ! In Noiembrie 2013 sotia mea a nascut un baietel , iar datorita faptului ca sotia nu a fost angajata , am optat eu pentru stimulentul de insertie . ... (vezi toată discuția)