avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacarea la notar in dosar penal de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacarea la notar in dosar penal de furt

4 tiganci au furat din magazin 4 bluze si 12 paste de dinti,am depus plangere penala, s.au gasit faptasele cu produsele asupra lor,ni s.au restituit bunurile,procesul continua,noi nu ne.am constituit parte civila,iar cea care a furat vrea sa ne impacam la notar? Cheltuielile de judecata si tot cine le suporta?
Cel mai recent răspuns: ElenaClaudia , utilizator 10:31, 3 Aprilie 2019
In caz de impacare, cheltuielile judiciare le suporta inculpatul şi persoana vătămată.
acest grup a furat de la mai multe magazine, nu pot declara ca ea sa plateasca si cheltuielile? Sunt mai multe plangeri penale asupra lor,dar cea care a recunoscut ca a luat de la noi vrea sa ne impacam ca altfel face puscarie ca era condamnata cu suspendare.Mulțumesc!
Doar daca incheiati acord mediere.
Ok multumesc pt raspunsuri,o sa vorbesc cu avocata ei ca ea a venit la noi cu propunerea de impacare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plângere prealabilă și cheltuieli de judecată Sivispacem Sivispacem Sunt parte civilă într-o cauză. Inculpatul mi-a propus o sumă de bani pentru retragerea plângerii prealabile. 1. Este nevoie de vreo procedură specială ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare conform art 275 petre89 petre89 Buna ziua am primit de la procuror o solutie la care conform art 275alin 5rap la alin 2 cpp am fost obligat la cheltuieli judiciare este legal asa cv ,si unde ... (vezi toată discuția)
Impacarea penala la notar - controverse cezarad cezarad Am o intrebare. Daca de pilda, pentru o infractiune de vatamare corporala (infractiune pentru care punerea in miscare a actiunii penale se face la cerere), ... (vezi toată discuția)