avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare prejudiciu

Buna ziua, am cateva intrebari legate de o speta de delapidare la care decizia a fost inchisoare cu suspendare si achitarea prejudiciului in civil.Debitorul nu a achitat nimic din prejudiciu pana acum(8luni de la decizie},fapt pentru care s-a trimis notificare catre executor judecatoresc.Precizez ca debitorul nu are venituri legale ,el fiind plecat in strainatate, nici bunuri mobile sau imobile.Se poate formula plangere penala ptr nerespectarea deciziei civile?Cum poate afecta termenul de incercare, nerespectarea obligatiilor civile?Ce solutii ar exista ptr recuperarea prjudiciului(50000 lei).Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita dobro dobro Buna ziua, am cateva intrebari legate de o speta de delapidare la care decizia a fost inchisoare cu suspendare si achitarea prejudiciului in civil.Debitorul nu ... (vezi toată discuția)
Delapidare, neacoperirea sumei in termenul stabilit livboy livboy am facut o delapidare la o firma am recunoscut fapta dar inca nam putut plati inapoi banii am avut termen pana azi 2 02 2015 ce mi se va intampla mi se face ... (vezi toată discuția)
Rezultat condamnare delapidare BIGHY BIGHY Buna ziua,un amic a primit pedeapsa dupa un an de proces,un an de inchisoare pentru delapidare, care se suspenda dar este obligat sa plateasca daune:\"În baza ... (vezi toată discuția)