avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz primarie racordare la reteaua de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz primarie racordare la reteaua de apa

Buna ziua!

In primul rans scuze, dar nu am stiut la ce categorie s-ar potrivi aceasta intrebare.

Strada pe care ne-am construit casa, are 8 parcele, din care doar pe 2 se afla constructii. La strada principala se afla conducta de apa. Am facut cerere toti proprietarii la primarie in vederea racordarii la reteaua de apa, dar aceasta cerere ne-a fost respinsa pe motivul ca printr-o decizie a lor din anul 2008 cand a fost trecut lotul de teren in PUZ, s-a facut aceasta trecere cu mentiunea ca primaria nu va investi bani in racordarea la utilitati a terenului. Racordarea la gaz si la curent a fost facuta de proprietarul terenului de la care am cumparat, dar el in urma cu 2 ani a donat strada la primarie. Compania de apa zice ca primaria trebuie sa faca cerere si demersuri pentru racordare, dar primaria refuza sa investeasca in asa ceva. Ce as putea face in acest sens? As putea sa ii chem in instanta pe cei de la primarie sa ii oblige sa ne racordeze la reteaua de apa. Sau trebuie noi locuitorii strazii sa suportam cheltuiala pentru racordare, desi e foarte greu, ca restul propritarilor sunt plecati instarinatete, inca nu au de gand sa faca nimic pe terenuri.

As avea sanse cu o actiune impotriva Primariei sa ii oblige sa ne racordeze la reteaua de apa, si eventual ceva daune interese?

Alte discuții în legătură

Despre strada privata Goron ion florin Goron ion florin Buna ziua . Acum cativa ani am cumparat un teren intravilan care nu detine apa si curent. Pe vremea aceea era alt primar care nu a dorit sa fie donata strada ... (vezi toată discuția)
Curentul electric pe strada privata dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama mea a cumparat un teren intravilan, la marginea unui sat, zona in care acum incep sa se construiasca mai multe case. Strada pe care isi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)