avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre strada privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre strada privata

Buna ziua . Acum cativa ani am cumparat un teren intravilan care nu detine apa si curent. Pe vremea aceea era alt primar care nu a dorit sa fie donata strada la primarie. Acum este alt primar care doreste sa intretina stradaa si sa ne racordeze la apa si curent dar nu mai doresc proprietari sa o doneze . Ce este de facut in aceasta situatie ? Si care ar fi obligatiile propritarilor asupra strazi si intretinerea ei . Suntem singura familie de pe strada

Alte discuții în legătură

Refuz primarie racordare la reteaua de apa felisana felisana Buna ziua! In primul rans scuze, dar nu am stiut la ce categorie s-ar potrivi aceasta intrebare. Strada pe care ne-am construit casa, are 8 parcele, din ... (vezi toată discuția)
Curentul electric pe strada privata dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama mea a cumparat un teren intravilan, la marginea unui sat, zona in care acum incep sa se construiasca mai multe case. Strada pe care isi ... (vezi toată discuția)
Donatie drum de servitute catre primarie costi90 costi90 Buna ziua , am cumparat prin programul \\"Prima casa\\" in anul 2013 un teren + casa , intrucat este o strada noua nu are asfalt si nici nu sunt trase ... (vezi toată discuția)