avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reglementarea activitatii special purpose vehicle in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reglementarea activitatii special purpose vehicle in Romania

Buna ziua,
Caror reglementari trebuie sa se supuna functionarea unui special purpose vehicle in Romania? Este vorba de un srl infiintat in Romania in care 99% din partile sociale sunt detinute de un off-shore. Exista anumite conditii legate de marimea capitalului social sau de reglementari contabile speciale? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:18, 24 Noiembrie 2009
Nicio conditie, e un SRL ca oricare altul (adica trebuie sa aiba capital minim 200 lei).
Vehiculele civile cu destinatie speciala se supun regulilor generale aplicabile oricarui tip de vehicul. Deci intr-adevar, alte conditii aditionale nu sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate off shore ContSters740 ContSters740 Buna ziua Am o intrebare interesanta...un srl din romania doreste infiintarea unui off shore, astfel incat pentru sumele incasate in Rom sa nu mai plateasca ... (vezi toată discuția)
Rca pentru o masina de epoca ?????/ Mihai 2009 Mihai 2009 Am o masina de epoca si imi trebuie RCA . Cine ma poate ajuta cu cateva lamuriri ? Deci daca am accident cum imi repar masina pe RCA -ul vinovatului? Stiut ... (vezi toată discuția)
Persoana juridica straina, radiata, asociat in persoana juridica romana ContSters69724 ContSters69724 Buna ziua. Am urmatorul caz: Un off-shore cu sediul in SUA a fost radiat. Problema este ca aceasta persoana juridica straina este asociat intr-o firma ... (vezi toată discuția)