avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere I.I datorita codurilor Caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere I.I datorita codurilor Caen

Buna ziua!Mi s_a radiat I.I datorita codurilor Caen si singura variantă pt a continua a trebuit sa deschid alta firma de data asta pe numele sotului(un srl-deoarece pe numele meu nu am mai putut deoarece apaream la Anaf cu datorii)Intrebarea este ,ce pot face cu stocul de marfa?Cum il pot transfera?Mentionez ca sotul participa activ la activitățile I.i
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:38, 3 Aprilie 2019
Depuneti chiar maine (conteaza chiar foarte mult sa va grabiti in situata precizata a dumneavoastra) actele a registul cometului pentru acel nou srl cu asociat unic sotul cu sediul social la adresa din buletin si cu punctul de lucru la adresa unde aveti magazinul si apoi veti vinde stocul de marfa cu factura si bon fiscal de la casa de marca catre acel nou srl. Dar trebuie sa va grabiti pentru a va incadra in maxim 30 de zile in care trebuie sa depunti la finante prin internet folosind contul personal de pe spatiul privat virtual a declaratiei unice pentru a inchide si de la finante acel I.I. initial. Datoriile care apar pe I.I. se transfera automat pe persoana fizica.
Dupa ce va ies actele de infiintare al srl de la registul cometului, cu copie dupa certificatul constatator puteti trece si casa de marcat cu jurnal electronic pe noua firma apeland la firma care se ocupa de comercializarea caselor de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate pt anul 2018 carmengeorgescu carmengeorgescu Am o societate cu un singur asociat are stoc de marfa , are ajutoare financiare pt a plati chiria pe spatiul in care a functionat , de la 01.11.2018 a incetat ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa ramas dupa radierea i.i. neplatitoare de tva paul2020 paul2020 Buna ziua. O ii neplatitoare de tva a fost radiata la cere la registrul comertului ,casa de marcat a fost defiscalizata de o firma specializata in ... (vezi toată discuția)