avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

In anul 2016 mi s.a suspendat permisul de conducere timp de 3 luni , în acest interval am condus cu permisul reținut, am fost oprit de un echipaj de poliție iar drept pedeapsa am primit 2 ani cu suspendare ,fara abatere și mi s.a suspendat dreptul de a conduce 1 an ce nu am inteles :
A trecut acel 1 an de suspendare si nu stiu ce trebuie să fac ..
trebuie să dau inapoi examenul auto ? Sau mi se înapoiază permisul?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis - prima abatere VIKY2011 VIKY2011 prietenul meu a condus fara permis,fiind la prima abatere.a fost dus la sectie ca sa dea declaratii.urma sa faca scoala de soferi.as vrea sa stiu ce se va ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public - consecinte, necesitate asigurare aparare RisTiN RisTiN Buna ziua,as avea si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Intr-o seara venind de la lucru cu masina am fost oprit de radar.Eu nu posed permis de ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis conducere anulat rajaq rajaq Buna!Pe data de 20 aprilie 2009 am fost oprit in trafic de un echipaj de la politia rutiera si am fost gasit conducand cu o alcoolemie de 0,83 in aer respectiv ... (vezi toată discuția)