avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... APA pausal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

APA pausal

Suntem 66 de apartamente. 64 avem apometre 2 apart . Nu au. Cum plătesc cele 2 apart. Au o cotă de plata de m3?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 4 Aprilie 2019
Este subiect delicat,care poate genera dispute contradictorii
Exista in vigoare norme orientative
Exista ordinul ANRSCE nr 343/2010
-ORDINUL Nr. 29/N al Ministerului Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului din 23 decembrie 1993 pentru aprobarea Normativului-cadru privind contorizarea apei si a energiei termice,
publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr 25/1994.
-ANEXA 1 la normativul-cadru se publica LISTA de baremuri orientative pentru determinarea in sistem pausal a consumurilor de apa pe categorii de consumatori:
Asociatiile de proprietari pot adopta un REGULAMENT pentru gestionarea consumului de apă rece,
Comitetul executiv stabileste modul de citire, calcul si de repartizare a contravalorii consumurilor de apa rece si prevad toate acestea in regulamentul de ordine interioara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Plata in sistem pausal pentru consumul de apa dirina2 dirina2 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care legifereaza modalitatea si cantitatea de apa rece platita in sistemul pausal? Reprezentantii ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri de apa rece fara ct functionala kcristianoprea@yahoo.fr kcristianoprea@yahoo.fr Buna ziua, Va rog sa imi spuneti baza legala si cati metri cubi de apa rece imi revin, sau cum se imparte factura de apa rece a blocului, daca nu am ... (vezi toată discuția)