avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Planificare casatorie civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Planificare casatorie civila

Buna ziua,
Pe 11 mai ne-am planificat casatoria la starea civila. Am numarat 10 zile in spate(dupa cum am gasit scris in lege) si am concluzionat ca ar trebui sa mergem sa ne depunem declaratia de casatorie in data de 2 mai. Am trimis-o pe mama la primarie sa rezerve o ora in data de 11 mai,doar ca,surpriza, doamna de-acolo i-a spus ca nu se poate sa realizeze oficierea casatoriei deoarece este necesar sa treaca 11 zile din momentul inregistrarii cererii,asta insemnand sa depunem in data de 1 mai,cand nu se lucreaza. Am trimis-o din nou pe mama pt clarificari, iar doamna i-a spus ca in trecut au fost 10 zile,acum s-a schimbat legislatia si sunt 11. Intrebarea mea: cum este posibil asa ceva? Eu am cautat pe toate site-utile de legi,nu am gasit in absolut niciun loc sa scrie 11 zile in loc de 10 zile
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2019
.Claudia.M., utilizator

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat medical prenuptial maramona maramona Buna ziua, As dori sa stiu care este valabilitatea certificatului prenuptial; am gasit pe site-ul primariei ca este valabil 14 zile de la data eliberarii lui ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un argentinian si o rominca karyna33 karyna33 Salut pe toata lumea,ma numesc Carolina si as vrea sa stiu,va rog mult,ce proceduri trb sa urmam eu si viitorul meu sot,de nationalitate argentinian,daca vrem ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie crysstyle crysstyle Ce acte imi trebuie pt oficierea casatoriei? (vezi toată discuția)