avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie nepoata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie nepoata

Buna ziua
Am o sora bolnava pshic diagnosticata cu schizofrenie acutavand o decizia definitiva.Ea are o fiica in prezent are 8 ani si este luata de parinti mei in plasament de 6 ani cu acte.Fetita nu are tata!
Intrebarea mea este daca parintii mei o pot adopa pe nepoata lor!Varsta lor este de 70 tatal si 65 mama.
De mama naturala nu se mai stie nimic!
Multumesc

Alte discuții în legătură

Părinții mi-au propus să treacă imobilul lor pe numele meu, pentru a evita ca tatăl vitreg să fie moștenit de o fiică naturală, nerecunoscută de el. ce acte trebuie să facem? jhonny60 jhonny60 Părinții mi-au propus să treacă casa pe numele meu.Mama s-a recăsătorit când aveam 8 ani și fiind singur la părinți în familia mea,am decis sa facem ... (vezi toată discuția)
Buna seara. intrebarea mea e putin mai dificila dar sper ca ma ... Tahan Tahan Buna seara. Intrebarea mea e putin mai dificila dar sper ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Parintii prietenei mele au un imobil dobandit in timpul ... (vezi toată discuția)
Mostenirea " gabrielasanvi gabrielasanvi Tata a decedat. A lasat munca lui de o viata... ap. 4 cam. Brasov, casa la tara, pamant.... Mama (65 ani) 6/8 si 2 fiice gemene (47 ani)-eu locuiesc in RO si ... (vezi toată discuția)