avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare voluntara SRL cu 25 asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare voluntara SRL cu 25 asociati

Buna ziua,un SRL cu 25 asociati din care subsemnatul are 90 % restul fiind cuponari.Am vandut toate activele firmei si doresc distribuirea banilor catre asociati.Pentru lichidare si dizolvare e nevoie de acordul UNANIM al asociatilor.La toate AGA tinute in 20 ani de activitate s-au prezentat doar 4-5 asociati. Vreo 7 sunt decedati,vreo 8 cu adresele schimbate,Mi-e imposibil de a obtine acordurile tuturor asociatilor.Ce alta alternativa as mai avea ,in afara de chemarea lor in instanta,care ar fi un proces de lunga durata.Multumesc mult ptr. raspuns

Alte discuții în legătură

Dizolvare/lichidare srl ContSters284525 ContSters284525 Care mai sunt etapele de dizolvare/lichidare ptr. un Srl cu 2 asociati.Firma a fost suspendata dar nu s-a facut reactivarea ei si a trecut ceva timp de cand au ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate cu raspundere limitata prin hotarare aga marian diaconu marian diaconu care este cvorumul necesar pentru adoptarea hotararii de dizolvare voluntara de catre Adunarea Generala a Asociatilor, in cazul unui SRL? (vezi toată discuția)
Procedura de dizolvare - lichidare societate cu asociat unic marian_p marian_p Salutare tururor, Va rog, daca se poate sa lamuriti pe cat este posibil urmatoarele aspecte ivite intr-o societate SRL cu asociat unic. Societatea a fost ... (vezi toată discuția)