avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când pot ieşi la pensie ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când pot ieşi la pensie ?

Bună seara ! Am lucrat 10 ani grupa 1 , 10 ani grupa 2 . Mai am 1 an şomaj şi armata 1 an jumate . Născut 06.12.1964. Cu aceşti ani pot ieşi mai repede la pensie ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:57, 5 Aprilie 2019
Cu un stagiu de aproximativ 28 ani si 6 luni(fara armata) nu puteti sa va deschideti drepturile, decat la limita de varsta(65 ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data pensionare. andreyskysky andreyskysky buna seara. sotul este nascut pe 06.12.1964. a lucrat 11 ani grupa 1 , 5 ani grupa 2 , 10 ani grupa speciala de munca , un an armata , un an somaj . puteti ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata BoangherMihaela BoangherMihaela Bună seara ! Soțul născut 06.12.1964. A lucrat 11 ani grupa unu, 6 ani grupa doi , 10 ani grupă specială , 1,5 ani armatâ şi un an şomaj. Cu aceşti ... (vezi toată discuția)
Pensie paulibrion paulibrion Sunt nascut in 1955 in 29 septembrie.Am 35 ani vechime,in campul muncii.din care:in grupa 1 am 3 ani cu procent de 30 la suta si 2 ani cu procent de 50 la ... (vezi toată discuția)