avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare tevi calorifere din apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare tevi calorifere din apartament

Buna ziua,
Zilele trecute, gospodarul blocului mi-a spus ca la vara ar dori sa se schimbe tevile comune de la calorifere, din apartamente.
Eu nu as dori sa-mi schime aceste tevi din apartament, deoarece sunt singura si cu probleme mari de sanatate (persoana cu handicap) si ar insemna un deranj mult prea mare si nu pot sa fac fata acestei situatii.
Mentionez ca mi-am facut mobila de comanada, care acopera aceste tevi si ar insemna demontarea mobilei.
Intrebarea mea este daca se poate sa ma oblige, sa accept inlocuirea acestor tevi.
Multumesc anticipat,
Carina
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
Luminita-Carina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Luminita-Carina , utilizator 11:41, 6 Aprilie 2019
Pentru completa si corecta dv informare studiati disp L nr 196/2018
Instalatia verticala de alimentare cu agent termic reprezinta parte comuna
Proprietarul este obligat sa permita accesul in proprietatea sa a reprezentantului asociatiei pentru interventii/reparatii la partea comuna de constructii si instalatii din condominiu
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din 15 proprietari ai unei scari (5 apartamente pe etaj) 14 au ... oneageo2001 oneageo2001 Din 15 proprietari ai unei scari (5 apartamente pe etaj) 14 au optat pentru instalarea de centrale pe gaze pentru incalzire si apa calda. unul singur nu ... (vezi toată discuția)
Debransare 2021 cmteb, cu sau fara proiect ? pentru deconectarea ... Victor__B Victor__B Debransare 2021 CMTEB, cu sau fara proiect ? Pentru deconectarea unui apartament din condominiu (de la CMTEB- energie termica), este suficient daca respect ... (vezi toată discuția)
Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)