avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cas risc maternal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cas risc maternal

Buna ziua.in concediul de risc maternal retinerea CAS este de 25%??Am inteles ca riscul maternal se plateste 75% din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni..si de aici se mai trage inca 25% CAS??multumesc

Alte discuții în legătură

Cacul concediu risc maternal Maria-Daniela1982 Maria-Daniela1982 Buna ziua, As dori sa stiu exact cum se caculeaza concediul medical de risc maternal. Multumesc! (vezi toată discuția)
Risc maternal deea1402 deea1402 Bună ziua, am o problema cu concediul de risc maternal, venitul brut pe o luna întreaga de risc maternal este de 1634 RON, încadrarea este de 2230 RON. Din ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal barry barry buna, sunt si eu insarcinata in luna a 6-a si am intrat in concediu de risc maternal.as vrea si eu sa stiu exact cum se plateste acest concediu?75% din media ... (vezi toată discuția)