avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare , santaj .
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare , santaj .

Bună seara .

Lucrez in domeniul videochatului . A aflat o veche cunoștință de a mea ,de acesta indeletnicire. De atunci ma ameninta că mă da in vileag , pune poze cu mine pe internet , daca nu raspund avansurilor lui sexuale . Mă puteți sfătui cum să procedez cu el ? Menționez că am discutii cu el pe o retea de socializare, cum bate apropouri și că o să mi pară rau , Chiar mi a trimis poze cu mine de la videochat, ca o să mă facă vdetă.

Cum ar trebui să procedez ?
Depuneti plangere penala pentru santaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu ... viorelv viorelv In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu o sa vrea sa fie in continuare prietena lui o s-o facă de rusine si o sa publice pe o rețea de ... (vezi toată discuția)
Întrebare Eucri Eucri Bună ziua. Am o întrebare. Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat de pe internet acesta a convins-o săi trimită mai multe poze ... (vezi toată discuția)
Santaj sexual, amenintare g5diana g5diana buna seara. am o problema destul de neplacuta :( dar inainte sa ma judecati, va rog sa ma ascultati. lucrez ca si model de videochat, dar pe partea de ... (vezi toată discuția)