avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute

In anul 1996, X dobandeste un teren, prin donatie, de la tatal sau. Anterior acesta dobandise terenul prin act de partaj voluntar.
In anul 2004, tatal lui X incheie un act aditional la actul de partaj voluntar si recunoaste un drept de servitute pt unul dintre copartajanti. X nu stie despre existenta actului aditional.
X este chemat in judecata de catre unul dintre vecini pt a i se recunoaste dreptul de servitute pe o latura de 4 m latime si 100 m lungime.
Ce poate face X????
Cel mai recent răspuns: cristina sandu , utilizator 21:25, 5 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare drept de trecere ContSters363067 ContSters363067 buna ziua, vreau sa cumpar un teren care are urmatoarele acte: contract de partaj voluntar - prin care se constituie de comun acord un drept de trecere cu ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit - intentionat SorinPaul SorinPaul Buna ziua , Solicit cateva sfaturi avizate in urmartoarea problema : Parintii mei au cumparat o jumatate dintr-o casa plus terenul aferent in anul ... (vezi toată discuția)
Distanta legala pt. drum de servitute: 4m sau 7m? gabi-mirela gabi-mirela In anul 2007 am achizitionat un teren in Domnesti-Ilfov care beneficiaza de un drum de servitute cu latimea de 4m si lungimea de 60m. In anul 2010 am vrut ... (vezi toată discuția)