avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute

In anul 1996, X dobandeste un teren, prin donatie, de la tatal sau. Anterior acesta dobandise terenul prin act de partaj voluntar.
In anul 2004, tatal lui X incheie un act aditional la actul de partaj voluntar si recunoaste un drept de servitute pt unul dintre copartajanti. X nu stie despre existenta actului aditional.
X este chemat in judecata de catre unul dintre vecini pt a i se recunoaste dreptul de servitute pe o latura de 4 m latime si 100 m lungime.
Ce poate face X????
Cel mai recent răspuns: cristina sandu , utilizator 21:25, 5 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare drept de trecere ContSters363067 ContSters363067 buna ziua, vreau sa cumpar un teren care are urmatoarele acte: contract de partaj voluntar - prin care se constituie de comun acord un drept de trecere cu ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit - intentionat SorinPaul SorinPaul Buna ziua , Solicit cateva sfaturi avizate in urmartoarea problema : Parintii mei au cumparat o jumatate dintr-o casa plus terenul aferent in anul ... (vezi toată discuția)
Care e latimea minima pentru un drum de servitute? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)