avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum închid contul de pe Academic Singles?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum închid contul de pe Academic Singles?

Buna seara! Am facut o fapta buna astazi... am i verisoara in provincie care ma tot batea a cap sa ii platesc si ei un abonament pe o luna pe siteul academic singals. Ca o fata buna am platit si cand am ajuns acasa si am vazut ce am facut... m-a luat groaza. Va rog sa ma indrumati cum sa fac sa inchd contul ca sa nu mai imi retraga si alti bani din cont. Va multumsc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 06:09, 6 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Îl puteți revoca în 14 zile de la semnare.
Este formular de retragere:
[ link extern ]
Listați-l, completați-l și trimiteți-l prin fax și prin mail (eu vă recomand să trimiteți și mail ca să vă rămână dovada):
Fax: 0 31 7107863
E-mail: serviciu-clienti@academicsingles.ro

Citiți cu atenție ce scrie în acest link la punctul 11:
11. Dreptul la revocare, informaţii privind exercitarea dreptului la revocare
(1) În cazul achiziţionării de prestaţii contra cost prin pagina Web a lui Academic Singles
Informaţii privind exercitarea dreptului la revocare

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)