avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Drept de a circula
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Drept de a circula

Dupa legea din dec 2018 nu ai voie sa circuli cu auto personal inmatriculat in Ro daca esti rezident in It de mai mult de 60 de zile.Daca eu lucrez stagional,cu contract determinat pe 3-4 luni iarna,3-4 luni vara,nu sunt rezident in It ci am Carte de Identitate(buletin) in Ro,am voie sa circul cu masina mea inmatriculata in Ro pe drumurile publice din Italia?

Alte discuții în legătură

Masina cu numere straine. danutsro danutsro Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu noua lege. Detin o masina cu numere straine (Cehia) As vrea sa stiu cat pot circula cu ea in Romania, ... (vezi toată discuția)
Circulatie in ro cu masina inregistrata in ue dana_petrescu dana_petrescu Salutare la toata lumea! Am o intrebare careia nu ii gasesc raspuns: am urmat cursurile unui doctorat si am locuit timp de 3 ani intr-o tara din UE. Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Alocatie in italia linda 77 linda 77 Buna ziua. As beneficia de alocatie pt copil din italia daca contratul meu este stagional(adica pe perioada determinata),deci muncesc vara 4 luni iar iarna 3 ... (vezi toată discuția)