avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exercitarea vanatorii pe terenuri private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exercitarea vanatorii pe terenuri private

Buna ziua.As dori sa stiu unde este reglementat dreptul de a exercita vanatoarea pe terenuri private?Mai exact daca un proprietar detine intre 50 si 100ha se poate face vanatoare pe acest teren fara acordul acestuia?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 19:14, 22 Noiembrie 2009
Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006
Buna seara.Nimeni nu poate vana pe terenul altuia fara consimtamantul acestuia.Art. 4 din Legea nr.407/2006 prevede – Nimeni nu are dreptul de a vâna pe terenul proprietatea altuia fără a avea asupra sa autorizaţia de vânătoare, care dovedeşte, în condiţiile prezentei legi, consimţământul proprietarului, al asociaţiei de proprietari sau al celui mandatat de aceştia în acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inviolabilitatea proprietati marcica marcica Folosind telefonul cu abonament, sunand la 112 ,pentru a anunta un posibil furt politisti ajunsi sa constate posibilul furt reprosandrumi mie o posibila ... (vezi toată discuția)
Asociatie legal sau ilegal constituita? dariad dariad Problema este urmatoarea: Acum mai bine de zece ani se constituie o asociatie de vanatoare. Acum trei ani se constituie pe fondul de vanatoare x o ... (vezi toată discuția)
Legea 407/2006 art 4 - nelamurii? cristi_adam cristi_adam [quot]ART. 4 (1)Nimeni nu are dreptul de a vana pe terenul proprietatea altuia fără a avea asupra sa autorizaţia de vanatoare, care dovedeşte, în ... (vezi toată discuția)