avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere supraveghere video
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere supraveghere video

Buna ziua, am si eu urmatoare situatie, am citit pe internet despre ea, dar parerile sunt impartite. Asadar, sunt persoana fizica care doreste sa monteze camere de supraveghere video pe o proprietatea privata ce este pe numele tatalui, Din ce am inteles, de pe internet, daca acestea nu sunt montate de o firma de supraveghere video, daca cineva aduce un prejudiciu in incinta privata, filmarile/pozele nu sunt valabile la politie, acestea nu se iau in calcul. Prin urmare, as dori sa stiu, ca sa montez eu camerele de supraveghere video si ca filmarile si pozele de pe acestea sa fie valabile la politie, in caz ca se intampla ceva, imi este de ajuns cursul tehnic autorizat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului pentru ocupatia de Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces – Cod COR 352130 sau trebuie sa mai iau autorizatie de undeva? Mentionez ca am si studii superioare economice, daca ajuta cu ceva pentru obtinerii acestei autorizatii. P.S. Nu stiu exact daca am postat in categoria care trebuie. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2019
Andreea296, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:17, 6 Aprilie 2019
Trebuie sa detineti firma autorizata de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)
InformaŢie GHEORGHIAN GHEORGHIAN Doresc să aflu dacă s-au montat camere de luat vederi în incinta unui imobil de către o Asociaţie de proprietari acestea trebuie declarate la AUTORITATEA ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)