avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Mi-au radiat firma.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Mi-au radiat firma.

Am firma înființată di 2003,functuonez legal, plătesc taxe, vizez autorizații. Am aflat că firma mi-au radiato ei din 18 martie 2019. Este posibil sau este o greșeală. Nu am fost anunțată cu nimic.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:58, 6 Aprilie 2019
Nici nu sunt obligati sa va anunte pentru ca dumneavoastra trebuia sa fi respectat legea 182 din 2016 . Va rog sa cititi raspunsul de la adresa www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa radiat Explorercris Explorercris Buna. Pfa-ul meu a fost radiat in urma cu cateva zile printr-o lege de acum 2 ani cum ca daca sunt mai mult de 5 caen se va radia din oficiu. Binenteles nu ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari CYBORG CYBORG Observ ca , de la o vreme, Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari, sau raspunde cine stie cand. Macar sa anunte, ca s-a desfiintat! (vezi toată discuția)
Hotarare normativa colegiu vs. ordin min. sanatatii Ciocaniu Ciocaniu O hotarare cu valoare normativa a Colegiului fizioterapeutilor (publicata in Monitorul Oficial) , data in baza legii speciale prin care se reglementeaza ... (vezi toată discuția)