avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa radiat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa radiat

Buna. Pfa-ul meu a fost radiat in urma cu cateva zile printr-o lege de acum 2 ani cum ca daca sunt mai mult de 5 caen se va radia din oficiu. Binenteles nu stiam. Se mai poate revoca? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:55, 6 Aprilie 2019
Legea nr. 182/2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa cititi si raspunsul (dar si celelalte de la acea sectiune a forumului avocatnet) la o intrebare cam de celasi fel la adresa www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au radiat firma. Meryluc Meryluc Am firma înființată di 2003,functuonez legal, plătesc taxe, vizez autorizații. Am aflat că firma mi-au radiato ei din 18 martie 2019. Este posibil sau ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat din cauza codurilor caen [ prea multe ] Maria262626 Maria262626 Legea 182/2016 In 2016 s-a schimbat legea prin care codurile caen trebuie sa fie maxim 5. Nu am fost instiintat de aceasta schimbare, iar acum am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Un pfa a fost radiat magdalenaro magdalenaro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii. Un PFA a fost radiat de Registrul comertului conform legii 182 pentru ca avea mai mult de 5 coduri CAEN. ... (vezi toată discuția)