avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Loc de parcare de resedinta platit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Loc de parcare de resedinta platit

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este procedura legala si cine este responsabil de modalitatea prin care poate fi ridicata o rulota ce stationeaza de cateva saptamani pe locul meu de parcare platit
Proprietarul rulotei se cunoaste, politia locala tergiverseaza ( tot felul de pretexte puerile, desi a fost solicitata de mai multe ori), politia rutiera spune ca e treaba politiei locale etc
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:45, 6 Aprilie 2019
Este responsabilitatea exclusiva a politiei teritoriale sa solutioneze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare motociclete in scara blocului ContSters138306 ContSters138306 Va rog sa-mi spuneti in incidenta carei legi intra [b][b]parcarea motoretelor/motocicletelor in scara blocului[/b][/b]. Mentionez ca persoanele in cauza nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? bună ... CBM CBM Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? Bună ziua! Astăzi, în zi legal liberă,03 Mai, am parcat pentru fix 5 minute ( după ceas) într-o ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)