avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sediu secundar in Italia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sediu secundar in Italia

O firma din Romania isi deschide un sediu secundar in Italia (prestari servicii constructii).... Cum se tine evidenta contabila in acest caz ?
Ce impozite se platesc in Italia....dar in Romania ?
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 20:21, 22 Noiembrie 2009
Evidenta contabila se tine de firma mama. Adica la sediul principal. Actele vor fi transmise de la sediile secundare la sediile principale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu sediul social in romania si punct de lucru in italia florin_21m florin_21m As vrea sa stiu daca o firma cu sediul social in Romania vrea sa isi desfasoare activitati in Italia(prestari servicii in constructii) pe baza unui punct de ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Firma cu punct de lucru in italia miraj miraj o firma care comercializeaza medicamente in Romania poate avea un punct de desfacere si in Italia? contabilitatea firmei sa fie tinuta in Romania. care sunt ... (vezi toată discuția)