avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sediu secundar in Italia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sediu secundar in Italia

O firma din Romania isi deschide un sediu secundar in Italia (prestari servicii constructii).... Cum se tine evidenta contabila in acest caz ?
Ce impozite se platesc in Italia....dar in Romania ?
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 20:21, 22 Noiembrie 2009
Evidenta contabila se tine de firma mama. Adica la sediul principal. Actele vor fi transmise de la sediile secundare la sediile principale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu sediul social in romania si punct de lucru in italia florin_21m florin_21m As vrea sa stiu daca o firma cu sediul social in Romania vrea sa isi desfasoare activitati in Italia(prestari servicii in constructii) pe baza unui punct de ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Firma cu punct de lucru in italia miraj miraj o firma care comercializeaza medicamente in Romania poate avea un punct de desfacere si in Italia? contabilitatea firmei sa fie tinuta in Romania. care sunt ... (vezi toată discuția)