avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema chiriaș cu proprietarul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema chiriaș cu proprietarul

Buna ziua!
Va rog mult sa ma ajutati cu sfat si baza legala pentru situatia: socrul meu a stat din 4 martie an curent până la 03 aprilie la un domn mai in varsta in chirie. Proprietarul nu a vrut sa.i faca un contract. I.a dat 500 lei pentru o luna si 250 lei garantie. Socrul meu era angajat atunci de 2 saptamani si lucrează de noapte. Intr.o seara ă pierdut cheia de la camera sau a uitat.o in usa camerei...nu mai stie..Proprietarul nu.l lasa sa bage masina de spălat decât o data pe luna si sa se spele nu l.a lăsat ca nu ridica pietre la serviciu. A venit la noi mereu. Acum socrul ă gasit in alta parte si s ă mutat, dar nu vrea sa dea diferenta de la cat vine întreținerea împărțită la cele 3 persoane care au fost in luna martie in casa acolo si cand vine factura de la enel. I.a dat doar 50 lei din cei 250. Ca idee, la noi la apartament de 3 camere si 3 persoane vine intretinerea 150 lei..nu pt o sg persoana care nici nu avea voie sa se spele..lucru aflat pe parcurs..Si spune ca nu mai are ce sa.i dea inapoi. Vrem să.l denuntam la anaf ca tine persoane in chirie fara contract si a zis ca daca ne legam de el e usor sa faca rau si il spune la politie ca i.a furat ceva din casa. Ca are cunostinte in politie si ca e usor sa obtina copie ci de a socrului..Are copie ci a socrului ca sa l treaca la întreținere ca i.a dat socrul. Proprietarul acu susține că socrul nu a stat acolo ..ca s a dus socrul la el sa fure si o sa spuna doar la politie daca e cazul..adica daca il denuntam la anaf. Ce putem face sa recupereze diferenta de bani de la întreținere si enel? Mentionez ca la plecare nu a zis nimeni nimic de niciun furt iar discuția de azi telefonică ă fost înregistrată pe un alt telefon de soțul meu cand ii spunea că daca il denunță se duce si el la politie ca are cunostinte ca sa zică de presupusul furt...Mii de mulțumiri!!
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
carmencalineata, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre actele pentru buletin si parasirea tarii natale a unui minor Elena Mitru Elena Mitru Revin cu o intrebare.Daca tatal minorului de 16 ani si 10 luni l.a recunoscut la nastere,apoi l.a parasit si platindu.i de 2 ori pensia alimentara,apoi ne mai ... (vezi toată discuția)
Ce acte ii trebuie unui minor pentru a trece granita Elena Mitru Elena Mitru Buna ziua.Mama mea a fost intr.o relatie de concubinaj cu un barbat acum 16 ani si 10 luni din care a rezultat fratele meu,fiind recunoscut pe numele lui,insa ... (vezi toată discuția)
Divort copil mic ContSters369233 ContSters369233 Buna ziua. O sa spun o poveste. Sunt casatorita de cativa ani. Impreuna cu sotul avem un copil de 1 an si 3 luni, un apartament cumparat prin prima casa, ... (vezi toată discuția)