avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... SRL si II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

SRL si II

Buna ziua
Am infiintat o Intreprindere Individuala in 2017, iar acum vreau sa-mi deschid si un SRL. Intrebarea mea este daca pot sa am si SRL si II in acelasi timp ca unic actionar?
Astept cu interes raspunsuri
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bocbocradu , utilizator 20:32, 7 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti sa va inregistrati si SRL cu asociat unic, fiind in paralel si titular al unei intreprinderi individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d ContSters327700 ContSters327700 Buna ziua, Sunt interesat de infiintarea unei societati tip SRL-D dar as dori sa stiu ce se intelege din punct de vedere legal prin notiunea de \\"membru ... (vezi toată discuția)
Administrator și asociat unic intr-un srl marixmx marixmx Ai voie sa iti înființezi un SRL in care sa fii administrator și asociat unic , in conditiile in care ai deja o Întreprindere Individuală (vezi toată discuția)
S.c. cu asociat unic bdd bdd asociatul unic al unei societati comerciale poate fi si administrator (denumit prin decizia administratorului unic si inregistrata mentiunea la Registrul ... (vezi toată discuția)