avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intretinere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intretinere copil

Buna..spuneti-mi va rog cum trebuie sa arate fluturasul de salar in care este bagat un copil in intretinere...cum imi dau seama ca este bagat si el..multumesc

Alte discuții în legătură

Ce sa specific in intampinare? multumesc ciciilo ciciilo Buna ziua. Am divortat in 2009 si din casatorie au rezultat 2 minori. La divort fosta sotie a adus ca proba de venit al meu in stabilirea pensiei de ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pe statul de plata gicubutnaru gicubutnaru Bună seara, Revenind la vechea mea problemă în legătură cu faptul că vechimea mea în muncă nu apare pe statul de plată,adică am 600 lei ... (vezi toată discuția)
Probleme plata pensie de intretinere, refuz retinere si virare de catre angajator ContSters36960 ContSters36960 Buna seara, am divortat prin acord, am un copil minor care a ramas in intretinerea mea, custodia este comuna iar instanta a hotarat ca tatal minorului sa ... (vezi toată discuția)