avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicit avocat schimbare nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicit avocat schimbare nume

Buna ziua,
Doresc sa schimb numele meu de familie, fare nicio legatura cu alte persoane.
Exista avocati cu experienta in acest domeniu si ce servicii pot oferi?!
Va multumesc anticipat!
Nu stiu cum ajung la bursa
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 12:26, 8 Aprilie 2019
Regulament forum
2.8. În spațiul public al forumului (în topicuri) nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde. Consultanții pot fi contactați folosind butoanele SUNĂ, EMAIL, iar ofertele de servicii se fac prin mesageria privată.

Consultanti - avocati
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau cautati in Tabloul avocaţilor din Romania
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Regulamentul forumului interzice reclama
Puteti accesa catalogul consultantilor de pe forum cu care puteti dialoga prin mesagerie privata sau puteti adresa solicitare oficiala direct la baroul local de avocati
Dar am intrebat:
Exista avocati cu experienta in acest domeniu si ce servicii pot oferi?!
Ce era sa fac...sa iau toti 100000 avocati la rand sa'i intreb??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat din bucuresti mimi7736 mimi7736 Buna seara.Am nevoie de un avocat din București,pentru un apel.Multumesc. (vezi toată discuția)
Avocat specializat gsm bobota viorel bobota viorel Doresc sa ma consult cu un avocat privitor la initiera unei actiuni civile pentru obligarea firmelor de telefonie mobila Orange,Vodafone,Digi sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case - caut avocat Anji:Anji Anji:Anji A-si dori sa pot vorbi telefonic cu un avocat din Timisoara pentru constructia unei case.Multumesc anticipat (vezi toată discuția)