avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Executare apartament

Buna ziua, bunica mea a accesat un imprumut de la Provident in 2016 iar dupa cateva luni nu l.a mai putut achitat. A primit zilele astea de la executor u plic pe numele ei dar documentele penru executarea silita erau pe alt nume. Bunica ia pensia in mana de la postas . Ii se poate pune poprire? E adevarat ca executorul poaye pune sechestru pe apartament choar daca nu e credit ipotecar? Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:18, 8 Aprilie 2019
Daca suma depaseste 10.000 lei da. Se poate efectua executare imobiliara. Daca nu are venituri (dar am inteles ca are pensie), se poate executare imobiliara si pentru o suma <10.000 lei. Poate ar fi bine sa cautati ajutor de specialitate si sa incercati sa solutionati. Au trecut 3 ani e la ultima plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pensie Sergiunn48gt Sergiunn48gt Buna ziua, Bunica mea a accesat un imprumut Provinent in decembrie 2016 iar ulterior nu l.a mai putut achita. In luna Martie a primit decizia de executare ... (vezi toată discuția)
Poprire 33% si sechestru pe imobil aadriana aadriana Va rog sa ma lamuriti daca un executor judecatoresc poate sa imi puna sechestru pe apartament desi de 6 luni am poprire pe salariu de 33%.Mentionez ca am ajuns ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)