avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire 33% si sechestru pe imobil
Discuție deschisă în Executare silită

poprire 33% si sechestru pe imobil

Va rog sa ma lamuriti daca un executor judecatoresc poate sa imi puna sechestru pe apartament desi de 6 luni am poprire pe salariu de 33%.Mentionez ca am ajuns in aceasta situatie dupa ce nu am mai putut plati ratele la un imprumut si a fost vandut catre recuperatori.Imprumutul era de 10.000 lei fara garantii imobiliare.
Cel mai recent răspuns: aadriana , utilizator 20:29, 9 Septembrie 2010
Da se poate. Executarea se face simulatan sau succesiv prin toate formele ei (mobiliar, imobiliar, poprire). Creditorul decide. Nu conteaza suma ci conteaza ca aveti restante.
Mie mi se pare hartuire.Am si alte bunuri care cuprind suma, de exemplu masina.Nu se poate decat pe casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament coproprietar minor aadriana aadriana Va rog sa imi spuneti si mie daca un executor judecatoresc poate sa ma execute silit si sa imi i-a apartamentul in care locuiesc eu si copii, dintre care unul ... (vezi toată discuția)
Executare silita coplatitor e.ladislau e.ladislau Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o ... (vezi toată discuția)