avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie

Mai am o intrebare fetele nasei mele au fost coasigurate dupa mama lor,in Viena fetele avand 18 respectiv 22 de ani,au inceput un curs de limbă,scoala au terminat in Serbia si dupa moartea mamei lor care a fost ucisă dr sotul sârb,au rămas fara asigurare,fara nici un venit,sunt intretinute de fratele mai mare din prima casatorie a mamei,intrebarea mea este,au vreun drept social la Viena,sa fie asigurate sa primească vreun ajutor pana reusesc sa termine cursul de limba si sa inceapa lucrul?Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Coasigurat Stefan17 Stefan17 Buna ziua Sotia mea are diabet de aproape 13 ani, dar ultimi 12 ani a locuit in Spania, ne-am casatorit de 2 luni si s-a mutat in Romania, doresc sa o inscriu ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)