avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inspectie fiscala-Cota impozitare cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inspectie fiscala-Cota impozitare cladire

Buna ziua!
Va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea situatie:
O societate a facut o reevaluare a unei cladiri in octombrie 2012, raport de evaluare depus la taxe si impozite locale doar ca in contabilitate a rezultat o diferenta cu 266 lei mai putin fata de valoarea din raport.
In urma inspectie avem un raport de la DITL prin care penalizeaza societatea ca a inregistrat eronat in contabilitate cu un procent de 30% pentru anii 2014 si 2015, indiferent ca valorea impozitata este cea din raport, rezultand un impozit de 18000 plus accesorii de 11000 lei la o cladire in valoare de 32000.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Proces cu primaria pe tema impozite si taxe locale respectiv reevaluarea cladirilor NICOLETA VALI NICOLETA VALI am urmatoarea problema:cnform legii suntem obligati sa efectuam reevaluarea cladirilor mai vechi la o perioada de 5 ani, astfel ca in 2008 decembrie am ... (vezi toată discuția)
Reevaluare Manuela David Manuela David Am făcut reevaluarea unei clădiri, la 3 ani de la achiziție, pentru impozitul pe clădire. Valoarea reevaluată a fost sub prețul de achiziție ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire ContSters48647 ContSters48647 Daca o societate si-a marit valoarea contabila a unei cladiri ca urmare a existentei unui raport de evaluare intocmit de banca pentru un credit, raport in care ... (vezi toată discuția)