avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu sarcina si lauzie

Care dintre parintii necasatoriti la data nasterii unui copil poate sa intre in CCC ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 8 Aprilie 2019
Oricare dintre cei doi, daca indeplineste conditiile...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 111/2010
art.8
(1) De indemnizația lunară și stimulentul de inserție prevăzute de prezenta ordonanță de urgență beneficiază oricare dintre părinții firești ai copilului, dacă îndeplinește condițiile de acordare prevăzute de prezenta ordonanță de urgență.
....

Atentie : Parintii necasatoriti, dar al caror copil este recunoscut, trebuie sa se adreseze Directiei pentru Protectia Copilului in vederea efectuarii anchetei sociale.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului rby58 rby58 buna!concubina mea a nascut iar eu doresc sa intru in ccc.suntem angajati ambi.am recunoscut copilul si mi poarta numele.angajatorul meu spune ca nu pot eu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil lorrena78 lorrena78 Buna ziua, Se prezinta urmatoarea situatie: mama si tatal copilului nu sunt casatoriti. Tatal poate intra in concediu de crestere copil? Tatal figureaza in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil. Maria.P. Maria.P. Dacă unul din părinți este în CCC.,celalat parinte poate sa l substituie pentru următoarele 12 luni?În ce conditii?Dacă cel care este deja în CCC ... (vezi toată discuția)